donderdag 13 mei 2010

Petit Bazaar 3: zondag 20 juni 2010



Petit Bazar

de hipste kinderwebwinkels onder één dak

Klaar voor een derde spetterende editie van Petit Bazaar?
Dan hebben we leuk nieuws voor jou: op 20 juni 2010 kan je ons voor de derde keer in Gent vinden voor een allegaartje van leuke kinderwebwinkels! En we hebben leuks in petto: Petit Bazaar wordt niet alleen dubbel zo groot, onze nieuwe locatie is supervlot bereikbaar met heel wat meer en betere parkeerplaats (!), we hebben enkele speciale extraatjes voorzien en er er zijn weer heel wat nieuwe shops van de partij met hartveroverende spulletjes! Wij hebben er alvast weer zin in!
Benieuwd naar de eerste versie van Petit Bazaar? We hebben een verslagje klaar!

Wat is Petit Bazaar eigenlijk?
Ben je op zoek naar leuke kinderspulletjes en wil je graag eens iets 'anders'? Dan is het internet de uitgelezen plek om dat leuke jurkje of dat grappige speeltje te spotten! En ja hoor, er zijn al heel wat Belgische kinderwebwinkels met een kleurrijk en karaktervol aanbod...

Ben jij ook zo'n fan van die aparte spulletjes die je op het internet kan vinden? Maak dan alvast een plekje vrij in je agenda, want op 20 juni 2010 vind je de hipste kinderwebwinkels samen onder één dak! Op de derde 'Petit Bazaar' kan je de leukste kinderspulletjes, -kleertjes, -kaartjes, -decoratie, -kunst en -speeltjes en doopsuiker eens in 't echt bewonderen en kennis maken met de mensen achter deze webwinkels!



Petit Bazaar
20 juni 2010 van 10u tot 18u
ICC Ghent

Citadelpark 1
9000 Gent


Toegang: GRATIS
Bancontact aanwezig



Op Petit Bazaar zal 't super gezellig zijn, en je kunt er kiezen uit het uitgebreide assortiment van de webwinkels! Natuurlijk verliezen we de kids niet uit het oog: er is een speelhoek mét babysit, we zorgen voor te gekke kinderanimatie en voor de allerkleinsten (en hun mama) is er een verzorgingshoek. Nog een hapje en een drankje erbij en je gezinsuitje kan niet meer stuk!



En natuurlijk hangt er een give-away (waar ik aan mee doe) vast aan dit bericht.
Kijk maar eens op Koekepeertje voor meer info...